Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.05. 2021
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Datle v marcipánu

fotka Datle v marcipánu
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Datle v marcipánu:

250 g hotové marcipánové hmoty  | 30 sušených datlí  | 4 lžíce zavařeniny  | 100 g griliáše (hotový výrobek)

Postup přípravy receptu Datle v marcipánu:

1. Vypeckujte datle a marcipánovou hmotu propracujte rukama, aby trochu zvláčněla. Griliáš rozdrťte; nejlíp to jde na utěrce pomocí válečku na nudle nebo paličky na maso. Můžete ho taky nalámat do robota a rozmixovat.
2. Každou datli obalte kouskem marcipánové hmoty, potřete zavařeninou (aby se líp natírala, můžete ji v kastrůlku rozehřát s trochou vody) a pak obalte v drceném griliáši. Cukroví nechte trochu zaschnout, aby se k sobě nelepilo, a pak ho v krabicích uložte do chladu.


Fotky receptu Datle v marcipánu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Datle v marcipánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !