Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Debrecínské závitky s játrovou pašitkou

fotka Debrecínské závitky s játrovou pašitkou
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Debrecínské závitky s játrovou pašitkou:

8 ks nakrájené debrecínské pečeně  | 1 ks játrové paštiky ve střívku  | podle potřeby: pražené mandle, pažitka na ozdobu,zelené olivy

Postup přípravy receptu Debrecínské závitky s játrovou pašitkou:

Plátky debrecínské pečínky rozložíme na prkénko a potřeme je změklou játrovou paštikou. Stočíme do ruličky a zabalíme do alobalu. Necháme je v lednici ztuhnout asi 1 hodinu. Před podáváním: vyjmeme z alobalu a vpíchneme do nich zelené olivy, pražené mandle a ozdobíme nasekanou pažitkou.


Fotky receptu Debrecínské závitky s játrovou pašitkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Debrecínské závitky s játrovou pašitkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles