350 g hotového piškotu, na plátky
| 300 ml silné černé kávy
| 3 lžíce krupicového cukru
| 100 g tmavé čokolády, nastrouhané
| 50 g mandlových lupínků
| 2 kelímky smetany ke šlehání
Postup přípravy receptu Dezert cappuccino:
DEN PŘEDEM
Den předem rozmístěte polovinu piškotových plátků na dno šesti šálků. Smíchejte kávu a lžíci cukru a polovinu směsi nakapejte na pečivo. Posypte třetinou čokolády, polovinou mandlí a pak všechny vrstvy zopakujte. Dejte vychladit.
V DEN ‚D‘
Zbylý cukr vyšlehejte se šlehačkou, rozdělte do šálků a posypte zbylou čokoládou. Šálky postavte na talířky, servírujte se lžičkou.
Fotky receptu Dezert cappuccino:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!