Vložil: | Jancal |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dijonské krůtí řízky:
4 krůtí řízky
| sůl
| mletý černý pepř
| 1 lžíce oleje
| 1 lžíce másla
| 4 lžíce bílého vína
| 1 až 2 lžíce dijonské hořčice
| 250 ml sladké smetany
Postup přípravy receptu Dijonské krůtí řízky:
Omyté a usušené řízky naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji s máslem po obou stranách dozlatova. Vyjmeme je a udržujeme v teple. Do výpeku přilejeme víno, přidáme dijonskou hořčici, smetanu a za stálého míchání na mírném ohni vaříme dokud omáčka nezhoustne. Řízky rozdělíme na talíře a zalejeme pikantní omáčkou.
Fotky receptu Dijonské krůtí řízky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!