Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Divoké maso:
4 plátky hovězího masa
| 30 g slaniny
| 1 ks cibule
| 150 g kořenové zeleniny
| sůl, pepř, jalovec, bobkový list, celý pepř, nové koření
| 1 krajíc chleba
| 200 ml Rama Cremefine zakysaný krém
Postup přípravy receptu Divoké maso:
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Zpěníme na nakrájené slanině cibuli a kořenovou zeleninu, přidáme maso a koření, podlijeme a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, přidáme chleba, rozvaříme, propasírujeme nebo rozmixujeme. Maso prohřejeme v omáčce. Divoké maso podáváme s knedlíkem a zdobíme kopečkem Ramy Cremefine zakysaného krému. Můžeme přidat brusinky.
Fotky receptu Divoké maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!