Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Divokej mrkváč:
3 plátky masa hovězího zadního nebo roštěnky
| 1 ks velké cibule
| 15dkg nastrouhaného eidamu
| 3 ks mrkve
| majonéza
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Divokej mrkváč:
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Naskládáme do pekáčku. Poklademe kolečky cibule. Nahoru nasypeme nahrubo nastrouhanou mrkev. Majonézu Light Hellmann´s zředíme vodou a zalijeme s ní maso. Dáme do středně vyhřáté trouby a pečeme 3/4 - 1 hodinu. Potom vytáhneme z trouby, posypeme nastrouhaným eidamem a ještě 5 minut dopečeme. Divokej mrkváč podáváme s brambory.
Fotky receptu Divokej mrkváč:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!