800 g točeného salámu
| 4 mladé karotky
| 4 středně velké nové brambory
| 5 malých cibulek
| 2 dl černého piva
| 2 dl kečupu
| skleničku nakládaných artyčoků
| 1 čerstvou chilli papričku
| na posypání nasekanou petrželku
Postup přípravy receptu Divoký chřestýš:
Točený salám na hřbetě nakrojíme do tvaru klikaté čáry, aby se při grilování pěkně otevřel. Brambory vydrhneme, uvaříme ve slupce a nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm. Artyčoky mnakrájíme na čtvrtky a očištěnou karotku uvaříme doměkka. Oloupané cibulky a chilli papričku podélně překrojíme na polovinu. Kečup promícháme s pivem, nakrájené suroviny naskládáme do pekáčku a zalijeme připravenou směsí. Pekáček vložíme pod rozpálený gril a grilujeme asi 10 minut. Před podáváním zdobíme petrželkou.
Fotky receptu Divoký chřestýš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!