Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Divoký chřestýš

fotka Divoký chřestýš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Divoký chřestýš:

800 g točeného salámu  | 4 mladé karotky  | 4 středně velké nové brambory  | 5 malých cibulek  | 2 dl černého piva  | 2 dl kečupu  | skleničku nakládaných artyčoků  | 1 čerstvou chilli papričku  | na posypání nasekanou petrželku

Postup přípravy receptu Divoký chřestýš:

Točený salám na hřbetě nakrojíme do tvaru klikaté čáry, aby se při grilování pěkně otevřel. Brambory vydrhneme, uvaříme ve slupce a nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm. Artyčoky mnakrájíme na čtvrtky a očištěnou karotku uvaříme doměkka. Oloupané cibulky a chilli papričku podélně překrojíme na polovinu. Kečup promícháme s pivem, nakrájené suroviny naskládáme do pekáčku a zalijeme připravenou směsí. Pekáček vložíme pod rozpálený gril a grilujeme asi 10 minut. Před podáváním zdobíme petrželkou.


Fotky receptu Divoký chřestýš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Divoký chřestýš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles