Vložil: | Ataner1 |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Divoký vepřový guláš:
750 g vepřové plece
| 1 lžíce sádla
| 2 ks cibule
| 1 lžička mletého kmínu
| 2 lžičky mletého pepře
| 1 lžička mletého zázvoru
| 2 lžičky mleté papriky
| 6 kuliček nového koření
| 6 kuliček jalovce
| 1 ks bobkového listu
| sůl
| 3 stroužky česneku
| 2 lžíce kečupu
| 1 lžíce polévkového koření
| instantní jíška
Postup přípravy receptu Divoký vepřový guláš:
Nakrájenou cibuli dáme do tlakového hrnce zesklovatět na rozspuštěné sádlo, potom přidáme na kostky nakrájené maso s kořením. Opečeme po všech stranách, osolíme a přidáme prolisovaný česnek. Zalijeme horkou voudou, hrnec uzavřeme a dusíme od doby varu asi 25 minut. Pak hrnec stáhneme z ohně a necháme dojít. Po otevření vyndáme z guláše nové koření, jalovec a bobkový list. Přidáme 1 kostku polévkového koření a kečup. Chvilku necháme přejít varem a zahustíme instatní jíškou. Podáváme s kynutým knedlíkem nebo s chlebem. Guláš na talíři posypeme strouhaným křenem.
Fotky receptu Divoký vepřový guláš:
Fotky vložil: Mangovka,uznevim