Vložil: | Rebelka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dračí jazýčky:
4 ks kuřecích řízků
| mletý bíly pepř
| sůl
| 4 plátky šunky
| 4 dlouhé feferonky
| olej na opečení
| strouhaná niva na posypání
| 1 lžíce másla
Postup přípravy receptu Dračí jazýčky:
Kuřecí řízky naklepeme, opepříme a osolíme. Na maso položíme plátek šunky a feferonku. Plátky masa přeložíme tak, aby přehnutý plátek šunky a feferonka vyčnívali ven. Maso spíchneme párátkem a opečeme na rozehřátém oleji. Zastříkneme vodou a opékáme do změknutí. Vypečenou šťávu zjemníme máslem a maso zasypeme strouhanou nivou. Přiklopíme pokličkou a necháme sýr roztavit ( můžeme také krátce zapéci pod grilem).
Fotky receptu Dračí jazýčky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!