Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Drobenková červená buchta

fotka Drobenková červená buchta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Drobenková červená buchta:

drobenka  | 1 prdop  | 1 hera  | 1 vejce  | 1 vanilk. cukr  | 250 g cukru  | 600 g polohr. mouky  | na potření  | 2 pudinky jahodové  | 150 ml šlehačky  |  červené barvivo  | náplň ovoce jahody

Postup přípravy receptu Drobenková červená buchta:

Z mléka, smetany, pudinkových prášků, bretonu a cukru uvaříme pudink.

Do mouky smíchané s práškem do pečiva a oběma druhy cukru nastrouháme heru a zapracujeme vejce. Rukama vytvoříme drobenku.

Na plech vyložený pečícím papírem rozložíme dvě třetiny drobenky a zalijeme ji teplým pudinkem. Pudink poklademe ovocem (čerstvé nebo kompotované jahody, nebo jakékoliv okapané kompotované ovoce) a zasypeme zbylou drobenkou.

Ihned vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 40 až 45 minut do zezlátnutí drobenky.

Drobenkovou červenou buchtu před krájením necháme zcela vychladnout!


Fotky receptu Drobenková červená buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drobenková červená buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !