Postup přípravy receptu Drobenkový koláč s angreštem :
Cornflaky dáme do mikrotenového sáčku a válečkem na nudle rozdrtíme najemno. Drobky smícháme se 40 g cukru, změklým máslem a 1-2 lžícemi vody. 2 lžíce směsi dáme stranou, zbylou stejnoměrně navrstvíme do vymaštěné rozvírací formy o průměru 18 cm a vytvarujeme okraj. Chladíme asi 30 minut. Troubu předehřejeme na 180°C. Angrešt zbavíme stopek. Smícháme žervé, smetanu, 50 g cukru, pudinkový prášek, žloutek, citronovou kůru a šťávu a skořici. Lehce vmícháme angrešt. Ušleháme pevný sníh a zapracujeme do směsi. Směs rozetřeme na základ koláče a povrch posypeme drobenkovým těstem, které jsme dali stranou. Pečeme asi 40 minut. Necháme vychladnout.