Použité suroviny receptu Drobenkový koláč s jablky a brusinkovým džemem:
25 dkg hrubé mouky
| 10 dkg cukru
| 10 dkg másla
| 1/2 prášku do pečiva
| 1 celé vejce, ze všech těchto surovin smícháme drobenku
| brusinkový džem
| 1 vanilkový cukr
| 4 jablka
Postup přípravy receptu Drobenkový koláč s jablky a brusinkovým džemem:
Z výše uvedených surovin zpracujeme drobenku tak, že vše smícháme a rozdrobíme v prstech. Jednu polovinu drobenky nandáme do vymazané a vysypané remosky, pokryjeme nakrouhanými jablky, podle chuti a potřeby dosladíme vanilkovým cukrem apod. Na několika místech dáme lžičkou brusinkový džem a posypeme (navršíme) druhou polovinou drobenkového těsta.
Fotky receptu Drobenkový koláč s jablky a brusinkovým džemem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!