Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.05. 2021
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Drožďové rohlíčky

fotka Drožďové rohlíčky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Drožďové rohlíčky:

1 kg mouky  | 5 vajec  | 1 droždí  | 250 ml zakysané smetany  | 1/2 sklenky cukru  | 150 g másla  | dle chuti: marmeláda nebo například nutella na náplň

Postup přípravy receptu Drožďové rohlíčky:

Droždí rozdrobíme do smetany, která má aspoň pokojovou teplotu. Cukr utřeme s máslem, 3 celými vejci a ještě extra dvěma žloutky. K mouce přidáme smetanu s droždím a utřené máslo a celé to zpracujeme na těsto. Těsto si rozválíme na pět plátů, každý plát rozdělíme na osm trojúhelníků. Na každý trojúhelníček dáme vybranou náplň a zavineme ho jako rohlíček. Každý rohlíček namočíme v bílku s cukrem, dáme na namazaný plech a rohlíčky pak na 180-200 stupních upečeme do zlatova - přibližně necelou půlhodinu.



Fotky receptu Drožďové rohlíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drožďové rohlíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !