Použité suroviny receptu Drůbeží játra na anglické slanině:
1 pórek
| bílý pepř
| sůl
| 8 plátků anglické slaniny
| 400 g drůbežích jater
| 100 g malých rajčátek
Postup přípravy receptu Drůbeží játra na anglické slanině:
Alobal nastříháme na stejně velké obdélníky a vytvarujeme z nich mističky. Pórek očistíme a nakrájíme na delší špalíčky. Podélně je nařízneme a rozebereme na jednotlivé vrstvy, kterými vyložíme alobal. Játra očistíme, opláchneme a osušíme. Rajčátka omyjeme. Játra podle potřeby nakrájíme. Na pórek v alobalových miskách položíme plátky anglické slaniny, játra a rajčátka. Vše podle chuti opepříme. Alobal uzavřeme, balíčky položíme na rozpálený gril a pečeme asi 10 minut. Hotová játra osolíme a podáváme například s bílým pečivem.
Fotky receptu Drůbeží játra na anglické slanině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!