Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drůbeží játra na špenátě

fotka Drůbeží játra na špenátě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Drůbeží játra na špenátě:

1 balíček mraženého listového špenátu  | 300 g drůbežích jater  | 2 cibule  | 2 stroužky česneku  | 2 lžíce olivového oleje  | 3 lžíce rozinek  | 2 dl zeleninového vývaru  |  sůl  |  pepř  | trochu strouhaného parmazánu

Postup přípravy receptu Drůbeží játra na špenátě:

Špenát uvaříme podle návodu a odstavíme.
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji. Přidáme oloupaný, pokrájený česnek, trochu orestujeme. Přidáme na plátky nakrájená játra. Za stálého míchání vaříme asi 10 minut. Poté přidáme rozinky a zalijeme zeleninovým vývarem. Necháme ještě chvíli povařit. Osolíme, opepříme.
Na talíř rozložíme špenát, posypeme trochou parmazánu a polijeme játry. Podáváme s rýží.
Kdo chce, může přidat orestovaná slunečnicová nebo dýňová semínka.


Fotky receptu Drůbeží játra na špenátě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží játra na špenátě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !