Použité suroviny receptu Drůbeží maso s avokádem :
400 g drůbežího masa
| 2 avokáda
| 1 jablko a citrón
| 2 lžíce oleje
| pár sterillovaných feferonek
| špetka soli
| 1 sladký fenykl
Postup přípravy receptu Drůbeží maso s avokádem :
Plátky masa osolíme a potřeme z obou stran rozpůlenou papričkou. Zakapeme olejem a necháme odležet. Očistíme fenykl, nakrájíme na kousky, rovněž oloupeme avokáda a pomačkáme. Rozpůlíme jablko a jemně postrouháme bez slupky. Pastu z avokáda a jablka lehce osolíme a pokapeme citrónovou šťávou, vmícháme do fenyklu s troškoku oleje. Maso zprudka opečeme z obou stran asi po 4 minutách a podáváme nazdobené ovocnou pastou na talíři.
Fotky receptu Drůbeží maso s avokádem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!