Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Drůbeží maso se šťávou:
1, 5 kg kuře celé
| 2 ks cibule větší
| podle chuti: pepř mletý, kmín a sůl
| dle chuti: paprika mletá sladká
| podle potřeby: olej a voda
Postup přípravy receptu Drůbeží maso se šťávou:
Kuře si důkladně omyjeme a naporcujeme.
Cibuli si oloupeme, nakrajíme nahrubo a osmažíme dozlatova na rozpaleném oleji. K osmažené cibulce přidáme drůbeží maso, osmahneme, posolíme, okmínujeme, opepříme a po povrchu posypeme mletou paprikou, podlijeme trochou vody.
Chvilku podusíme a kontrolujeme, zda je vody dostatek.
Po 25 minutách vkládáme na každý kousek masa čtvrt lžičky másla.
Přikryjeme poklicí a dále dusíme doměkka.
K hotovému drůbežímu masu podaváme šťouchané brambory.
Fotky receptu Drůbeží maso se šťávou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!