Postup přípravy receptu Drůbeží vývar s cuketou:
Do 3 l studené vody (na 6 porcí) dám dvě kuřecí stehna, zbavená kůže a přebytečného tuku a přivedu k varu. Mezitím si oloupu cuketu a nakrájím na kostičky. Mrkev také nakrájím na menší kousky. Cibuli stačí rozkrojit na půlky. Až se voda s masem začne vařit, přidám zeleninu, lžičku polévkového koření a vařím tak dlouho, až je maso měkké. V případě nutnosti dosolím. Potom vydám maso, vývar rozmixuji ponorným mixerem a vložím zpět na plotnu. Přidám zavářku - já dávám vlasové nudle, krátce povařím a sundám z plotny. Maso můžete dát do polévky a nebo nechat na něco jiného - já z toho dělám rizoto.
Vývar nemusíte mixovat, já ho mixuji, aby to můj syn vůbec snědl - celou zeleninu prostě nejí.... Jinak třeba stačí prošťouchat, cuketa je měkká, cibuli třeba vyndat...každému dle chuti. :-))