Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drůbková nádivka

fotka Drůbková nádivka
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Drůbková nádivka:

kachní drůbky a vnitřnosti  | 250 g tučnějšího vepřového masa  | 3 žemle  | 1 cibule  |  mléko  |  sůl  |  pepř  |  zázvor  | 3-4 stroužky česneku  | 3 vejce  | 250 g žampionů nebo čerstvých hub

Postup přípravy receptu Drůbková nádivka:

Žemle namočíme v mléce. Drůbky uvaříme společně se žaludkem a srdcem. Pak vařené drůbky umeleme společně s vepřovým masem a syrovými játry, cibulí a žemlemi. Směs okořeníme pepřem a zázvorem. Přidáme se solí utřený česnek, na hrubší kousky nakrájené žampiony a vejce. Vše dobře promícháme.


Fotky receptu Drůbková nádivka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbková nádivka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles