Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušená mrkev v alobalu

fotka Dušená mrkev v alobalu
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušená mrkev v alobalu:

2 menší mrkve  | 10 g másla  |  sůl  |  petrželka

Postup přípravy receptu Dušená mrkev v alobalu:

Očištěnou, na plátky nakrájenou mrkev osolíme, dáme na kousek folie alobalu, podlijeme lžící vody, navrch položíme máslo a zabalíme. Balíček dáme na plech do trouby a pečeme. Zabalenou mrkev můžeme také dát do kastrolku, podlít malým množstvím vody a dusit pod poklicí. Takto upravenou mrkev můžeme podávat k masovému pokrmu buď samotnou, nebo ji smíchat se lžící konzervovaného hrášku, nebo obložit dvěma růžičkami vařeného květáku. Zeleninu upravíme na talíř a posypeme sekanou petrželkou.


Fotky receptu Dušená mrkev v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušená mrkev v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !