Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušená zaječí stehýnka s borůvkovou omáčkou

fotka Dušená zaječí stehýnka s borůvkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Dušená zaječí stehýnka s borůvkovou omáčkou:

4 zaječí stehýnka  | 3 lžíce oleje  | 2 snítky tymiánu  | 60 g slaniny  | 2 lžíce mouky  | 1,5 dcl červeného vína  | 1,5 dcl bílého jogurtu  | 1,5 dl kysané smetany  | 1 lžíce hořčice  | 2 pomeranče  | špetka soli  | špetka pepře  | 100 g borůvek

Postup přípravy receptu Dušená zaječí stehýnka s borůvkovou omáčkou:

Polovinou slaniny prošpikujeme zaječí stehýnka, osolíme a opepříme. Druhou polovinu slaniny pokrájíme na kostičky a na mírném ohni rozpustíme. Stehýnka zprutka po obou stranách opečeme, zalijeme vínem, přidáme tymián a dusíme asi při 170 stupních Celsia 1,5 hodiny doměkka. Z vydušené šťávy, hořčice, zakysané smetany, jogurtu a borůvek připravíme omáčku, kterou lehce dochutíme pomerančovou šťávou. Zdobíme plátky pomeranče.


Fotky receptu Dušená zaječí stehýnka s borůvkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušená zaječí stehýnka s borůvkovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !