Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené chobotničky:
400 g mražených chobotniček
| 0,5 dcl olivového oleje
| 0,5 dcl bílého vína
Postup přípravy receptu Dušené chobotničky:
V kastrolu rozehřejeme olivový olej a dáme na něj rozmražené chobotničky i se štávou. Podlejeme vínem, osolíme, přidáme dva bobkové listy. Asi deset až dvacet minut podusíme, až se štáva vypaří. Podáváme na horké míse pokapané citronovou štávou a jako přílohu zvolíme pečivo a salát z čerstvé zeleniny a balkánským sýrem.
Fotky receptu Dušené chobotničky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!