Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené hovězí po katalánsku

fotka Dušené hovězí po katalánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Dušené hovězí po katalánsku:

500 g zadního hovězího masa  | 1 cibule  | 1 stroužek česneku  | 1 malá plechovka rajčatového protlaku  | 2 sklenky červeného vína  | 8 ks brambor  | 200 g uzeného masa  | špetku soli a pepře

Postup přípravy receptu Dušené hovězí po katalánsku:

Cibuli a česnek nakrájíme na plátky, osmažíme na oleji do zlatova, přidáme na kostky nakrájené maso a osmažíme po všech stranách. Zalijeme je vínem, osolíme, opepříme, vmícháme rajčatový protlak zředěný nekolika lžícemi vody a dusíme pod pokličkou do poloměkka. Pak přidáme nakrájené brambory na kostky, na kostky nakrájené uzené maso a dusíme, až je maso měkké.


Fotky receptu Dušené hovězí po katalánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené hovězí po katalánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !