Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené jehněčí se zelenými fazolkami

fotka Dušené jehněčí se zelenými fazolkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dušené jehněčí se zelenými fazolkami:

750 g jehněčího masa z plece  | 2 stroučky česneku  | 750 g zelených fazolek  | 500 g brambor  | 2 cibule  | 1 lžíce oleje  |  sůl  |  pepř  |  několik snítek saturejky

Postup přípravy receptu Dušené jehněčí se zelenými fazolkami:

Maso zbavte tuku a omyjte pod tekoucí vodou. Krátce jej blanšírujte (ponořte do vroucí vody), poté z vody vyjměte. Stroučky česneku prolisujte a se solí vetřete do masa. Fazolky očistěte a drobně pokrájejte. Cibuli nakrájejte na nudličky, nechte zesklovatět v horkém oleji, po chvíli k ní přidejte maso a ještě opepřete. Podlijte cca 1/2 l vody, přikryjte a nechte cca 45 minut dusit. Pak přidejte fazolky, na kostičky pokrájené brambory a saturejku. Maso duste s fazolkami a bramborami doměkka. v případě potřeby podlévejte trochou vody.


Fotky receptu Dušené jehněčí se zelenými fazolkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené jehněčí se zelenými fazolkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !