8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené maso s bramborem

fotka Dušené maso s bramborem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 44

Použité suroviny receptu Dušené maso s bramborem:

500 g zadní hovězí  |  sádlo  |  sůl  |  mletý pepř  | 10 kuliček bílého pepře  | 4 stroužky česneku  |  kmín  |  majoránka  | 8 brambor

Postup přípravy receptu Dušené maso s bramborem:

Maso nakrájíme na kostičky. Na sádle necháme zhnědnout pokrájenou cibuli a do ní vložíme maso. Lehce opepříme, přikryjeme pokličkou a necháme dusit. Do malého kastrůlku dáme vodu, do které přidáme majoránku, kmín, česnek a bílý pepř. Necháme vařit. Až maso pustí vlastní šťávu, vlijeme na něj svařené koření a necháme dál dusit. Zatím si oloupeme brambory a nakrájíme je na malé kostičky. Až je maso měkké, vložíme kostky brambor na něj a necháme dusit pod poklicí, dokud brambory nezměknou.


Fotky receptu Dušené maso s bramborem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené maso s bramborem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !