Použité suroviny receptu Dušené maso v kedlubnách:
250 g hovězí maso - zadní
| 4 lžíce oleje
| 10 g Rama Crème Bonjour máslová pochoutka
| 6 lžiček hladké mouky
| 400 g kedluben
| 1 větší cibule
| 1 špetku sůl
| 1 špetku pepř
| 1 svazek zelená petrželka
Postup přípravy receptu Dušené maso v kedlubnách:
Na oleji zpěníme drobně krájenou cibuli, přidáme kostky hovězího masa, osolíme a za stálého míchání prudce opečeme. Podlijeme horkou vodou, opepříme a dusíme pod pokličkou. K poloměkkému masu doplníme slabé plátky oloupaných kedluben a pak zahustíme světlou máslovou jíškou. Dobře rozmíchanou šťávu zředíme horkou vodou a pokr dusíme do měkka. Ozdobíme zelenou petrželkou. Podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Dušené maso v kedlubnách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!