Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušené maso v kedlubnách

fotka Dušené maso v kedlubnách
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Dušené maso v kedlubnách:

250 g hovězí maso - zadní  | 4 lžíce oleje  | 10 g Rama Crème Bonjour máslová pochoutka  | 6 lžiček hladké mouky  | 400 g kedluben  | 1 větší cibule  | 1 špetku sůl  | 1 špetku pepř  | 1 svazek zelená petrželka

Postup přípravy receptu Dušené maso v kedlubnách:

Na oleji zpěníme drobně krájenou cibuli, přidáme kostky hovězího masa, osolíme a za stálého míchání prudce opečeme. Podlijeme horkou vodou, opepříme a dusíme pod pokličkou. K poloměkkému masu doplníme slabé plátky oloupaných kedluben a pak zahustíme světlou máslovou jíškou. Dobře rozmíchanou šťávu zředíme horkou vodou a pokr dusíme do měkka. Ozdobíme zelenou petrželkou. Podáváme s vařenými brambory.



Fotky receptu Dušené maso v kedlubnách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené maso v kedlubnách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !