Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 15.05. 2025
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušené maso v kedlubnách

fotka Dušené maso v kedlubnách
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Dušené maso v kedlubnách:

250 g hovězí maso - zadní  | 4 lžíce oleje  | 10 g Rama Crème Bonjour máslová pochoutka  | 6 lžiček hladké mouky  | 400 g kedluben  | 1 větší cibule  | 1 špetku sůl  | 1 špetku pepř  | 1 svazek zelená petrželka

Postup přípravy receptu Dušené maso v kedlubnách:

Na oleji zpěníme drobně krájenou cibuli, přidáme kostky hovězího masa, osolíme a za stálého míchání prudce opečeme. Podlijeme horkou vodou, opepříme a dusíme pod pokličkou. K poloměkkému masu doplníme slabé plátky oloupaných kedluben a pak zahustíme světlou máslovou jíškou. Dobře rozmíchanou šťávu zředíme horkou vodou a pokr dusíme do měkka. Ozdobíme zelenou petrželkou. Podáváme s vařenými brambory.



Fotky receptu Dušené maso v kedlubnách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené maso v kedlubnách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !