Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené okurky

fotka Dušené okurky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Dušené okurky:

4 středně velké okurky (hadovky)  | 2 lžíce oleje  | 2 stroužky česneku  | 1 středně velká cibule  | 50 ml vývaru  | špetka soli  | 4 lžíce nadrobno nakrájené petrželky

Postup přípravy receptu Dušené okurky:

Neoloupané okurky rozkrojíme, zbavíme semínek a nakrájíme na větší kostky. Na oleji zpěníme prolisovaný česnek a nadrobno nakrájenou cibuli. Vmícháme okurky a za častého míchání osmahneme. Podlijeme vývarem, osolíme a krátce podusíme. Nakonec vmícháme petrželku. Podáváme jako přílohu k masu.


Fotky receptu Dušené okurky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené okurky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles