Vložil: | Mati17 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené plecko na černém pivu:
1 kg vepřového plecka
| 0,5 l černého piva
| 2 cibule
| 1 paprika
| 1 lžička mleté pálivé papriky
| sůl
| 1/2 lžičky drceného kmínu
| 2 lžíce sádla
Postup přípravy receptu Dušené plecko na černém pivu:
Na rozpáleném sádle necháme zesklovatět drobně nasekanou cibuli, vložíme omyté osušené plecko a ze všech stran jej prudce osmahneme. Pak jej poprášíme paprikou, kmínem a zalijeme pivem. Pod poklicí zvolna dusíme asi 30 minut, pak přidáme očištěnou na nudličky nakrájenou papriku a dodusíme doměkka. Ještě dochutíme solí a podáváme s houskovým knedlíkem.
Fotky receptu Dušené plecko na černém pivu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!