100 g hovězího masa
| 30 g másla
| 1/2 malé cibule
| kůrka z 1 menšího krajíce chleba
Postup přípravy receptu Dušené přírodní hovězí:
Na másle zpěníme cibuli, přidáme nakrájené maso, opečeme, podlijeme a dusíme. Ke konci přidáme nadrobno nakrájenou kůrku z chleba a dusíme do úplného změknutí masa i chleba. Kousíčky kůrky rozmačkáme a dušené přírodní hovězí podáváme s těstovinami.
Obměny: 1) ke konci místo kůrky dáme například zelené fazolky nakrájené na špalíčky a na kousky nakrájené rajče. Zahustíme lžičkou polohrubé mouky. Dodusíme. Podáváme s bramborem.
2) Místo fazolek přidáme papriku na proužky nebo kousek strouhaného celeru. Opět zahustíme moukou. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Dušené přírodní hovězí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!