Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.11. 2025
Dnes má svátek Hubert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené telecí maso

fotka Dušené telecí maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Dušené telecí maso:

600 g telecí maso bez kosti  | 1 ks cibule  | 2 ks rajčata  | 2 ks paprika  | 1 dcl bílé víno  | 60 g máslo  |  sůl

Postup přípravy receptu Dušené telecí maso:

Cibuli pokrájenou na kolečka zpěníme na másle, přidáme maso pokrájené na kostičky a podusíme je. Zalijeme je vínem, podusíme minutu, přidáme spařená, oloupaná, pokrájená rajčata a očištěné, na nudličky pokrájené papriky. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme pod pokličkou až maso změkne. Dušené telecí maso podáváme s rýží nebo těstovinami.


Fotky receptu Dušené telecí maso:

Dušené telecí maso
Dušené telecí maso
Dušené telecí maso
Fotky vložil: Ježíšek 
Hodnocení receptu Dušené telecí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky