Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené telecí maso s rýží

fotka Dušené telecí maso s rýží
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Dušené telecí maso s rýží:

1 lžička sladké papriky  | 800 g telecího plecka  | 350 g rýže  | 200 g cibule  | 80 g ementálu  | 100 g sádla  | 1 l vývaru z masa  |  sůl

Postup přípravy receptu Dušené telecí maso s rýží:

Telecí maso nakrájíme na větší kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.

V kastrolku rozpálíme sádlo, přidáme cibulku, osmahneme, zaprášíme paprikou, podlijeme buď vývarem nebo vodou, přidáme nakrájené maso, osolíme a trochu podusíme.

Rýži vypereme v dobře horké vodě, přidáme ji k masu, zalijeme buď vývarem nebo vodou a znovu asi půl hodiny dusíme. Poté upravíme maso s rýží na misku, posypeme nastrouhaným ementálem.

Takto připravené telecí maso podáváme s rýží.


Fotky receptu Dušené telecí maso s rýží:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené telecí maso s rýží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !