Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušené telecí maso s rýží

fotka Dušené telecí maso s rýží
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Dušené telecí maso s rýží:

1 lžička sladké papriky  | 800 g telecího plecka  | 350 g rýže  | 200 g cibule  | 80 g ementálu  | 100 g sádla  | 1 l vývaru z masa  |  sůl

Postup přípravy receptu Dušené telecí maso s rýží:

Telecí maso nakrájíme na větší kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.

V kastrolku rozpálíme sádlo, přidáme cibulku, osmahneme, zaprášíme paprikou, podlijeme buď vývarem nebo vodou, přidáme nakrájené maso, osolíme a trochu podusíme.

Rýži vypereme v dobře horké vodě, přidáme ji k masu, zalijeme buď vývarem nebo vodou a znovu asi půl hodiny dusíme. Poté upravíme maso s rýží na misku, posypeme nastrouhaným ementálem.

Takto připravené telecí maso podáváme s rýží.


Fotky receptu Dušené telecí maso s rýží:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené telecí maso s rýží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !