Použité suroviny receptu Dušené žampióny na česneku a cibuli s petrželkou:
300 g žampiónů
| 1 cibule
| 3 str. česneku
| sůl a pepř
| 3 lžíce másla
| petrželka
Postup přípravy receptu Dušené žampióny na česneku a cibuli s petrželkou:
Žampióny nakrájejte na plátky. Máslo rozehřejte v zapékací míse, přidejte žampiony a deset minut poduste. Cibuli nakrájejte nadrobno, přidejte k podušeným žampionům, vmíchejte česnek rozetřený se solí a osolte a opepřete podle chuti. Ve vyhřáté troubě poduste doměkka. Porce pak posypte nakrájenou petrželkou.
Fotky receptu Dušené žampióny na česneku a cibuli s petrželkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!