Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušený hovězí pilaf

fotka Dušený hovězí pilaf
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 94

Použité suroviny receptu Dušený hovězí pilaf:

4 plátky hovězího zadního masa  | 8 lžic oleje  | podle chuti sůl, pepř  | 3 lžíce pikantního kečupu  | 2 cibule  | 1 lžička mleté sladké papriky  | 1/2 masoxu  | 400 g rýže

Postup přípravy receptu Dušený hovězí pilaf:

Maso lehce naklepeme, po obou stranách osolíme a opepříme a na rozehřátém oleji pečeme na každé straně zhruba 4 minuty. Opečené vyjmeme, na zbylém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme sladkou paprikou a znovu krátce zasmahneme.
Přidáme kečup, zalijme trochou vývaru z masoxu, přidáme uvařenou rýži a osolíme. Vložíme měkké opečené hovězí plátky a vše spolu prohřejeme.



Fotky receptu Dušený hovězí pilaf:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušený hovězí pilaf
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles