Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 07.09. 2025
Dnes má svátek Regína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušený králík

fotka Dušený králík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dušený králík:

1,4 kg králíka  | 3 větší cibule  | 8 středních rajčat  | 2 stroužky česneku  | 1 dlouhou červenou feferonku  | 4 lžíce oleje  | dle chuti: sůl a bílý pepř  | 1/4 l bílého vína  | 1 lžička šalvěje

Postup přípravy receptu Dušený králík:

Králíka omyjeme a rozdělíme na 8 kousků. Rajčata rozčtvrtíme. Cibule oloupeme a nakrájíme na špalíky. Česnek oloupeme a usekáme najemno. Feferonku pokrájíme na tenké kroužky.
V hlubším pekáčku rozpálíme olej a maso na něm ze všech stran opečeme. Osolíme a opepříme, přidáme rajčata, cibuli, česnek a feferonku. Podlijeme 1/8 l bílého vína a 1/8 l vody, přikryjeme poklicí a necháme 1 hodinu dusit.
Po 30 minutách přilijeme zbývající víno a přidáme šalvěj. Hotový pokrm ochutíme solí a pepřem.


Fotky receptu Dušený králík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušený králík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !