Použité suroviny receptu Dušený králík s fazolkami a žampiónovou omáčkou:
1 králík
| 1 kostka Maggi zlatého houbového bujonu
| 4 lžíce másla
| 100 ml smetany
| 1 Maggi sýrová se žampiony - amore mio
| 150 g žampionů
| 200 g mražených zelených fazolek
Postup přípravy receptu Dušený králík s fazolkami a žampiónovou omáčkou:
Na části másla opečeme po všech stranách porce králíka, rozdrobíme kostku MAGGI Zlatého houbového bujónu, podlijeme vodou a pomalu dusíme asi hodinu. Před koncem dušení přidáme zelené fazolky a ještě chvíli pod pokličkou dodusíme.
Na zbylé části másla orestujeme nakrájené žampiony, zalijeme 400 ml studené vody, vmícháme obsah sáčku MAGGI Amore Mio sýrová se žampiony a za stálého míchání přivedeme k varu. Nakonec zjemníme smetanou.
Fotky receptu Dušený králík s fazolkami a žampiónovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!