Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.03. 2025
Dnes má svátek Světlana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušený králík s fazolkami a žampiónovou omáčkou

fotka Dušený králík s fazolkami a žampiónovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Dušený králík s fazolkami a žampiónovou omáčkou:

1 králík  | 1 kostka Maggi zlatého houbového bujonu  | 4 lžíce másla  | 100 ml smetany  | 1 Maggi sýrová se žampiony - amore mio  | 150 g žampionů  | 200 g mražených zelených fazolek

Postup přípravy receptu Dušený králík s fazolkami a žampiónovou omáčkou:

Na části másla opečeme po všech stranách porce králíka, rozdrobíme kostku MAGGI Zlatého houbového bujónu, podlijeme vodou a pomalu dusíme asi hodinu. Před koncem dušení přidáme zelené fazolky a ještě chvíli pod pokličkou dodusíme.

Na zbylé části másla orestujeme nakrájené žampiony, zalijeme 400 ml studené vody, vmícháme obsah sáčku MAGGI Amore Mio sýrová se žampiony a za stálého míchání přivedeme k varu. Nakonec zjemníme smetanou.



Fotky receptu Dušený králík s fazolkami a žampiónovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušený králík s fazolkami a žampiónovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !