Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušený roštěnec

fotka Dušený roštěnec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dušený roštěnec:

1 lžíce oleje  | 2 lžíce másla  | 1 cibule  | 400-600 g roštěnce v celku  | špetka soli  | špetka mletého pepře  | na zaprášení hladkou mouku  | 2-3 lžíce smetany

Postup přípravy receptu Dušený roštěnec:

Na oleji a másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme odblaněný, osolený a opepřený roštěnec a krátce opečeme ze všech stran. Maso podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou téměř doměkka. Podle potřeby jen velmi málo podléváme. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme hladku moukou, podlijeme a dobře povaříme. Nakonec omáčku zjemníme smetanou a krátce prohřejeme. Dušený roštěne pokrájíme přes vlákna na plátna a podáváme např. nudlemi nebo zeleninou.


Fotky receptu Dušený roštěnec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušený roštěnec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !