Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dýně na smetaně s vepřovou panenkou

fotka Dýně na smetaně s vepřovou panenkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dýně na smetaně s vepřovou panenkou:

350 g dýně nebo cukety  | 1 červená cibule  | 2 stroužky česneku  | 1/2 svazku estragonu nebo dle chuti  | 2 lžíce bylinkového másla  | dle chuti: sůl, mletý pepř a mletá paprika sladká  | 200 ml bílého vína  | 80 g zakysané smetany  | 700 g vepřových panenek  | 3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Dýně na smetaně s vepřovou panenkou:


Dužinu dýně nebo cukety pokrájíme na kostičky, cibuli na kolečka, česnek prolisujeme. Estragon posekáme na jemno. Vše osmahneme na pánvi v rozehřátém másle, přidáme sůl, papriku a pepř, přelijeme bílým vínem a necháme odležet asi 3 minuty. Pak vmícháme zakysanou smetanu. Vepřovou panenku nakrájíme na medailonky, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opékáme po obou stranách asi 6 minut. Dýni a maso rozdělíme na talíře a podáváme zdobené estragonem.



Fotky receptu Dýně na smetaně s vepřovou panenkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dýně na smetaně s vepřovou panenkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !