Vložil: | Misuticka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Egejské sépie:
600 g zmrazených kuchyňsky upravených sépií
| 6 lžic oleje
| 1 lžíce citronové šťávy
| 3 větší rajčata
| 2 stroužky česneku
| 4 lžíce jemně posekaného kopru
| 1/2 hrnku bílého vína
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Egejské sépie:
Sépie rozmrazíme, pokrájíme na kolečka a na rozehřátém oleji krátce osmahneme. Přidáme na plátky pokrájená rajčata, česnek rozetřený se solí, kopr a víno. Pod pokličkou dusíme asi 40 minut. Když jsou sépie měkké, dochutíme je pepřem a citronovou šťávou.
Fotky receptu Egejské sépie:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!