Vložil: | Frubling |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Egyptské zapečené brambory:
800 g vařených brambor
| 300 g mletého masa
| 400 g cibule
| 4 lžíce oleje
| sůl, pepř
| 5 lžic rajčatového protlaku
Postup přípravy receptu Egyptské zapečené brambory:
Brambory nakrájíme na tenké plátky, cibuli na kolečka. Skládáme střídavě vrstvy brambor, cibule a ochuceného mletého masa, které jsme rozředili troškou vody. Každou vrstvu ochutíme solí a pepřem a vše zalijeme rajčatovým protlakem. Pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 40 minut. Egyptské zapečené brambory na talíři doplníme zeleninovým salátem.
Fotky receptu Egyptské zapečené brambory:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!