Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
VYSTARTOVALA
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.04. 2025
Dnes má svátek Vincenc
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Eintopf s jehněčím masem

fotka Eintopf s jehněčím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Eintopf s jehněčím masem:

750 g jehněčího masa  | 500 g brambor  | 1 kg ranného zelí  | 500 g rajčat  | 200 g zelené papriky  | 200 g mrkve  | 2 cibule /velké/  |  sůl, pepř  |  olej  |  kmín

Postup přípravy receptu Eintopf s jehněčím masem:

V hrnci Zepter zpěníme cibuli a na kostičky nakrájené maso. Přidáme zelí a rajčata. Na kostky nakrájíme mrkev a papriku a rovněž přidáme k masu. Vrstvíme střídavě maso a zeleninu, zalijeme studenou vodou a vaříme asi 50 min.


Fotky receptu Eintopf s jehněčím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Eintopf s jehněčím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice