Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Eintopf ze zvěřiny:
500 g zvěřiny
| 50 g prorostlé uzené slaniny
| 500 - 750 g brambor
| 1 velká cibule
| 375 g polévkových bylinek
| 1 dóza hub (cca 250 g)
| sůl, pepř
| bobkový list
| 2 bobulky jalovce
| 350 ml vody
| 2 lžíce červeného vína
| rozmarýn, tymián, oregáno
Postup přípravy receptu Eintopf ze zvěřiny:
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky, stejně tak i slaninu nakrájíme na kostičky. Brambory oloupeme, opláchneme a nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Bylinky opláchneme a nasekáme. Slaninu rozpustíme a orestujeme současně s ní v hrnci maso a cibuli. Přidáme brambory, bylinky, houby, osolíme a okořeníme (pepřem, bobkovým listem a jalovcem). Zalijeme vodou a asi 45 minut vaříme. Dochutíme červeným vínem, rozmarýnem, tymiánem a oregánem.
Fotky receptu Eintopf ze zvěřiny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!