Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.03. 2025
Dnes má svátek Kamil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Eintopf ze zvěřiny

fotka Eintopf ze zvěřiny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Eintopf ze zvěřiny:

500 g zvěřiny  | 50 g prorostlé uzené slaniny  | 500 - 750 g brambor  | 1 velká cibule  | 375 g polévkových bylinek  | 1 dóza hub (cca 250 g)  |  sůl, pepř  |  bobkový list  | 2 bobulky jalovce  | 350 ml vody  | 2 lžíce červeného vína  |  rozmarýn, tymián, oregáno

Postup přípravy receptu Eintopf ze zvěřiny:

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky, stejně tak i slaninu nakrájíme na kostičky. Brambory oloupeme, opláchneme a nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Bylinky opláchneme a nasekáme. Slaninu rozpustíme a orestujeme současně s ní v hrnci maso a cibuli. Přidáme brambory, bylinky, houby, osolíme a okořeníme (pepřem, bobkovým listem a jalovcem). Zalijeme vodou a asi 45 minut vaříme. Dochutíme červeným vínem, rozmarýnem, tymiánem a oregánem.


Fotky receptu Eintopf ze zvěřiny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Eintopf ze zvěřiny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !