Použité suroviny receptu Exotické ovoce s vaječným krémem:
500 g exotického ovoce (např. papája, kiwi, granátové jablko ...)
| šťáva a nastrouhaná kůra z 1 citronu
| 4 žloutky
| 4 lžíce cukru
| 150 ml sladkého vína (marsaly)
Postup přípravy receptu Exotické ovoce s vaječným krémem:
Ovoce oloupeme a nakrájíme na kusy. Připravené ovoce dáme do mísy, promícháme, pokapeme citronovou šťávou a vychladíme. V nerezové míse ušleháme žloutky a cukr do krému, mísu vložíme do horké vodní lázně. Na mírném ohni pak pomalu přiléváme sladké víno. Vše ušleháme do pěnového krému. Krém rozdělíme na čtyři dezertní talířky. Navrch poklademe exotické ovoce a ihned podáváme.
Fotky receptu Exotické ovoce s vaječným krémem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!