500 g těstovin
| 1 kg hlávkového zelí
| 50 ml oleje
| 200 g cibule
| 100 ml smetany na vaření
| maggi
| kari
| sůl
| na ozdobu paprika a petrželka
Postup přípravy receptu Farfale se zelím a kari:
Uvaříme těstoviny. Zelí a cibuli nakrájíme nadrobno. Rozpálíme pánev, přilijeme olej, cibulku orestujeme do sklovita, přidáme kari, které musí velmi rychle zpěnit při vysoké teplotě protože jinak zhořkne. Směs zchladíme nahrubo nakrájeným zelím, ochutíme polévkovým kořením a to celé ještě orestujeme. Přidáme smetanu a slabě zredukujeme. Přisypeme poloměkké těstoviny a celé smícháme. Zdobíme paprikou a petrželkou.
Fotky receptu Farfale se zelím a kari:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!