Vložil: | Delli |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: |
![6.4/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.4/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.4/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.4/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.4/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.4/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.4/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.4/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.4/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Farfalle s tuňákem, olivami a kapary:
400 g těstovin farfalle (mašličky)
| 6 lžic panenského olivového oleje
| 2 stroužky česneku, rozdrcené
| 400 g konzervovaného tuňáka, scezeného
| 80 g vypeckovaných a rozpůlených černých oliv
| 2 lžíce propláchnutých kaparů
| svazek hladkolisté petrželky, najemno nasekané
| sůl a pepř na dochucení
Postup přípravy receptu Farfalle s tuňákem, olivami a kapary:
1. Farfalle uvařte podle návodu na obalu. Pak je sceďte tak, aby na dně hrnce zůstala trocha vody.
2. Vraťte těstoviny do hrnce, přidejte olivový olej a česnek a na mírném plameni minutu opatrně míchejte; farfalle do sebe krásně natáhnou všechny vůně a chutě. Pak už jen promíchejte se zbylými přísadami, podle chuti osolte a opepřete a podávejte.
Fotky receptu Farfalle s tuňákem, olivami a kapary:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!