Vložil: | Rencatko |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Fazole s jehněčím masem :
0,5 kg jehněčí kýty
| 3 stroužky česneku
| sůl
| 1 ks cibule
| kmín
| rozmarýn
| 4 ks rajčat
| 0,5, kg fazolí
| olivový olej
| masový vývar
| mletý pepř
Postup přípravy receptu Fazole s jehněčím masem :
Fazole omyjeme, očistíme a vaříme v osolené vodě 10 minut. Rajčata nařízneme do kříže, spaříme vroucí vodou, sloupneme a rozčtvrtíme. Jehněčí maso pokrájíme na kostky. Cibuli s česnekem oloupeme, drobně posekáme a osmahneme na rozpálenám oleji. Přidáme kmín, jehněčí a dál smažíme. Opláchnutý rozmarýn oklepeme, otrháme lístečky a přidáme k masu.
Maso podlijeme vývarem, přidáme rajčata, vařené fazole a 10 minut dusíme. Nakonec podle chuti opepříme a osolíme.
Fotky receptu Fazole s jehněčím masem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!