Použité suroviny receptu Fazolky s těstovinami a krůtím masem :
1/2 kg krůtích stehen
| 1 l drůbežího vývaru
| 250 g brambor
| 400 g sterilovaných rajčat
| 400 g bílých fazolí
| 100 g těstovin
| 50 g parmezánu
| dle chuti majoránka
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Fazolky s těstovinami a krůtím masem :
Maso vykostíme, zbavíme kůže, nakrájíme na kostky a prudce opečeme na rozpáleném oleji. Přilijeme vývar a dusíme zakryté poklicí 45 minut. Brambory oloupeme a rozkrájíme. Rajčata nadrobno pokrájíme. Fazole necháme okapat. Brambory, rajčata a fazole přidáme k masu asi 15 minut před koncem teplné úpravy. Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě. Scedíme a necháme okapat. Majoránku přidáme k těstovinám do pokrmu. Osolíme a opepříme. Parmezán podáváme zvlášť.
Fotky receptu Fazolky s těstovinami a krůtím masem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!