Použité suroviny receptu Fazolové lusky s jehněčím gulášem:
1 cibule
| 2 stroužky česneku
| 400 g jehněčího guláše
| 1 lžíce oleje
| dle chuti: pepř
| 1 l masového vývaru
| 400 g brambor
| 3 mrkve
| 350 g fazolových lusků
| 1 snítka rozmarýnu
| 1 hlavička pórku
Postup přípravy receptu Fazolové lusky s jehněčím gulášem:
Cibuli a česnek oloupeme a posekáme. Jehněčí guláš rozehřejeme na oleji. Přidáme cibuli a česnek a společně osmahneme. Oloupeme brambory a mrkev, omyjeme, brambory nakrájíme na menší kostky, mrkev na kolečka. Fazolky očistíme omyjeme, příp. zbavíme vláken a šikmo nakrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm. Dáme spolu s bramborami a mrkví do vývaru. Přidáme omytý rozmarýn a vaříme přikryté poklicí na mírném ohni 20 min. Hlavičku pórku očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Vyjmeme snítku rozmarýnu a pokrm rozdělíme na talíře. Posypeme kolečky párku a podáváme.
Fotky receptu Fazolové lusky s jehněčím gulášem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!